Откровеничи, че след като преминала и през химиотерапията си мислела,

...
 Откровеничи, че след като преминала и през химиотерапията си мислела,
Коментари Харесай

Супер Бианка след като премина през деветте кръга на ада: Винаги се опирах на вярата си в Бог

 Откровеничи, че откакто минала и през химиотерапията си мислела, че в действителност има суперсили, с цел да премине през всичко гадно и неприятно, което й стига до главата вкупом. През предходната година тя показа в София кино лентата „ Истинските супергерои “, разказващ нейната история и тази на още две дами, а общото посред им е, че са оживели след онкологично заболяване.

 

Тя отпътува за Щатите, загърбвайки обещаваща кариера у нас и раздялата с годеника си.

Мълвата в светските среди носеше, че това, което я е отвело зад Океана е нова обич. Въпреки приказките стана ясно, че задачата на Боряна е била да учи в едно от най-престижните учебни заведения за спектакъл в Ню Йорк – Института за театрално и кино изкуство „ Лий Страсбърг “. Тя приключва натоварен курс по актьорско майсторство при Лари Мос – персонален актьорски коуч на Леонардо ди Каприо. Завършва и тримесечен курс по стендъп комеди. Паралелно с ученето тя постоянно е работила като хостеса и сервитьорка и не се срами от това. В един миг става помощник на Джефри Хорн и преподава в института „ Лий Страсбърг “.

 

Още изначало всекидневието й в Щатите било извънредно забързано – налагало й се да работи на три места по едно и също време.

Отишла на биопсия по рекомендация на гинеколога си, откакто споделила, че е напипала образувание на гърдата. Именно той й се обадил по-късно с ужасяващата вест, че е с онкологично заболяване. Отначало животът й се преобърнал и се зачудила кому е сторила неприятно, че я застига сходна орис. След първичния смут взема решение, че ще се бори до дъно. Осъзнала какво тъкмо й се случва, когато се сблъскала с химиотерапията и страничните резултати от нея.

 

След 36 химиотерапии и 4 интервенции стигнала до намеса, при която премахнали бюста й и й поставили краткотрайни импланти, до момента в който премине през превантивната химиотерапия. След това се снабдява с непрекъснати импланти. В продължение на десетилетие би трябвало да е на хормонална терапия. Някъде по пътя на тези тествания и болката, тя се и развела. Не е ясно кой е бил брачният партньор й.

 

Към днешна дата е безапелационна, че ракът е урок, който идва да ти каже, че нещата в живота ти не се случват както би трябвало и че би трябвало да обърнеш внимание на тялото си и на околните си. Смята, че за нея диагнозата идва да й каже да понижи темпото и да свикне да си дава отмора. В сложните моменти постоянно се е опирала на вярата си в Бог и на изкуството, което я зарежда.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР